[صفحه اصلی ]   [ English ]
صفحه اصلی::
ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::
::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
..
:: قابل توجه پذیرفته شدگان دکتری ۹۹ پردیس دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/3 |
بنام خدا
قابل توجه پذیرفته‌شدگان دکتری سال ۱۳۹۹ پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران
  ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع دکتری این دانشگاه و با آرزوی موفقیت به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام ورودی‌های دکتری سال ۱۳۹۹ از روز یکشنبه ۹۹/۰۸/۰۴ لغایت سه‌شنبه ۹۹/۰۸/۰۶ به صورت غیر حضوری از طریق سیستم گلستان انجام می‌گیرد.

پذیرفته‌شدگان ملزم هستند جهت تکمیل اطلاعات به سامانه گلستان golestan.iust.ac.ir مراجعه نمایند. برای ورود به سامانه گلستان، نام کاربری (شماره داوطلبی u۹۹۱) و رمز ورود (کدملی) می‌‏باشد.

مدارک لازم جهت بارگذاری:
۱- مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.
۲- مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد قید شده باشد. دانشجویان سال آخر گواهی معدل و تاریخ فارغ‌التحصیلی ارسال نمایند.
۳- شناسنامه از تمامی صفحات آن.
۴- کارت ملی (پشت و رو).
۵- عکس پرسنلی
۶- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) را مشخص نماید.
۷- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان.
۸- پذیرفته‌شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت و یا معافیت می‌باشند، ملزم هستند برای اخذ معافیت تحصیلی فورا (حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۸/۱۲) از طریق سامانه وظیفه عمومی اقدام نمایند. بدین‌منظور حتما فایل تصویری راهنمای ثبت معافیت تحصیلی داخل کشور مشمولان را از اینجا دریافت و یا در اینجا مشاهده نمایند.
۹- در مورد پذیرفته‌شدگانی که در حین خدمت سربازی می‌باشند، اطلاعیه تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
۱۰- پذیرفته شدگان می بایست وجه شهریه تعیین شده خود به مبلغ  ۱۲۴.۲۰۰.۰۰۰ ریال (معادل دوازده میلیون و چهارصد و بیست هزار تومان بابت شهریه ثابت و شهریه ۶ واحد نظری )خود را در پذیرش غیر حضوری در سامانه گلستان پرداخت نمایند؛ در غیر اینصورت ثبت‌نام آنان انجام نخواهد گرفت. لینک شهریه
۱۱- انتخاب واحد درسی پذیرفته‌شدگان پس از مشورت و تائید استاد راهنما (از طریق ایمیل) از تاریخ ۹۹/۰۸/۰۶ لغایت ۹۹/۰۸/۰۷ از طریق سامانه گلستان http://golestan.iust.ac.ir انجام می‌شود.
۱۲- شروع کلاسها در نیمسال اول ۱۴۰۰-۹۹ از روز شنبه ۹۹/۰۸/۱۰ می‌باشد.
بدیهی است داوطلبانی که دارای شرایط معدل و تاریخ فارغ‌التحصیلی اعلام شده توسط سازمان سنجش آموزش کشورنباشند، ثبت‌نام آنان لغو خواهد شد.
خواهشمند است با توجه به  شرایط بیماری کرونا از مراجعه حضوری خودداری نموده و در صورت هرگونه مشکل با ایمیل پردیس دانشگاهی تماس حاصل نمایید. در اسرع وقت پاسخگویتان خواهیم بود.
آدرس ایمیل: campus۲iust.ac.ir
با آرزوی موفقیت
معاونت آموزشی پردیس دانشگاهی
دفعات مشاهده: 3084 بار   |   دفعات چاپ: 373 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657