:: خلاصه رزومه
:: سفر تهرانگردی / ویژه فرزندان اساتید و کارکنان / 22 آذرماه و 6 دیماه 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نقش علمی و فرهنگی اساتید... / 19 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397

:: قابل توجه کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
به اطلاع کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیل که تمام واحدهای خود را گذرانده‌اند می‌رساند از این به بعد به‌جای مراجعه به آموزش کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها، می‌بایست از منوی پیشخوان خدمت "درخواست فارغ‌التحصیلی" خود را اعلام نمایند. این درخواست در مرحله اول در کارتابل کارشناسان مربوطه قرارگرفته و کارشناسان محترم با دریافت این درخواست و بررسی شرایط فارغ التحصیلی دانشجو (مانند همیشه)، تسویه حساب الکترونیکی را در سامانه گلستان (ابطال کارت) را انجام خواهند داد. نهایتا این درخواست برای کارشناسان ستادی، رئیس اداره پذیرش و اداره فارغ التحصیلان ارسال خواهد شد.

آدرس کانال معاونت آموزشی در پیام‌رسان سروش: http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3816