پرسشهای متداول​ (FAQ)::

:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹

:: قابل توجه کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
به اطلاع کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیل که تمام واحدهای خود را گذرانده‌اند می‌رساند از این به بعد به‌جای مراجعه به آموزش کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها، می‌بایست از منوی پیشخوان خدمت "درخواست فارغ‌التحصیلی" خود را اعلام نمایند. این درخواست در مرحله اول در کارتابل کارشناسان مربوطه قرارگرفته و کارشناسان محترم با دریافت این درخواست و بررسی شرایط فارغ التحصیلی دانشجو (مانند همیشه)، تسویه حساب الکترونیکی را در سامانه گلستان (ابطال کارت) را انجام خواهند داد. نهایتا این درخواست برای کارشناسان ستادی، رئیس اداره پذیرش و اداره فارغ التحصیلان ارسال خواهد شد.

آدرس کانال معاونت آموزشی در پیام‌رسان سروش: http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 1546 بار   |   دفعات چاپ: 207 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991