:: خلاصه رزومه
:: سفر تهرانگردی / ویژه فرزندان اساتید و کارکنان / 22 آذرماه و 6 دیماه 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نقش علمی و فرهنگی اساتید... / 19 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397

:: زمان‌بندی پرداخت شهریه سنواتی برای مقطع کارشناسی ارشد ورودی‌های ۹۵ دوره روزانه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |
با توجه به صورتجلسه نهمین نشست عادی از دوره ششم هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران مورخ ۹۶/۱۲/۱۲، جدول زمان‌بندی پرداخت شهریه سنواتی (برحسب هفته شمار) برای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی‌های ۹۵ دوره روزانه از طریق لینک زیر قابل دریافت می‏‌باشد.
- دریافت جدول زمان‌بندی پرداخت شهریه سنواتی برای مقطع کارشناسی ارشد ورودی‌های ۹۵ دوره روزانه
دفعات مشاهده: 362 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3816