ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: فرمت تایپ سمینار و پایان نامه ویژه دانشجویان پردیس دانشگاهی
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: اطلاعیه ثبت نام ورودیهای مهر 97 کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۲ |
اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر 97
ضمن تبریک قبولی به پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران ، باطلاع میرساند ثبت نام در روزهای شنبه و یکشنبه 17 و 18 شهریور ماه در محل دانشگاه علم و صنعت ایران  به آدرس تهران : میدان رسالت - خیابان هنگام- خیابان دانشگاه علم و صنعت ایران انجام خواهد شد.  اطلاعیه تکمیلی دردر مورد ضوابط، مدارک و برنامه زمانبندی ثبت نام رشته ها  متعاقبا از طریق همین سایت اعلام می گردد. خواهشمند است از تماس غیرضرور خودداری شود.
معاونت آموزشی پردیس دانشگاهی
دفعات مشاهده: 2669 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3760