:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۳ |
 قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶
     (گرایش تبدیل انرژی، طراحی کاربردی، ساخت و تولید)

ضمن تبریک قبولی در دوره کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ همانگونه که اطلاع دارید در دفترچه کنکور  زمینه های تخصصی در گرایش های تبدیل انرژی، طراحی کاربردی و ساخت و تولید حذف شده است. از آنجا که دروس ارائه شده توسط اساتید در این دانشکده متنوع، با ظرفیت های مشخص و متناسب با زمینه های تخصصی این گرایش ها می باشد به منظور هماهنگی بیشتر و برنامه ریزی بین دروسی که شما عزیزان می بایست طی دوره تحصیلی اخذ نمائید و زمینه های تحقیقاتی اساتید که عنوان پروژه های پایانی شما را تعریف می کنند، مقرر است مطابق توضیحاتی که در دفترچه کنکور به اطلاع کلیه داوطلبان رسانده شد، هر دانشجو زمینه تخصصی خود را متناسب با علاقه خود انتخاب نماید تا دروس اخذ شده در دوره از یک زمینه خاص باشد. دانشکده نیز با توجه به اولویت های انتخابی توسط شما عزیزان و رتبه های کسب شده در کنکور سراسری محور تخصصی دانشجویان را اعلام می نماید. خواهشمند است فرم پیوست (بر اساس گرایش مربوطه را) تکمیل نموده و روز ثبت نام حضوری به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده مستقر در محل تحویل مدارک ثبت نام، تحویل نمایید. چنانچه در روز ثبت نام فرم خود را تحویل ندهید دانشکده راساً محور تخصصی را برای شما را انتخاب می نماید و قابل تغییر نیز نمی باشد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک
دفعات مشاهده: 3983 بار   |   دفعات چاپ: 222 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3781