:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۳ |
 قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ورودی ۹۶
     (گرایش تبدیل انرژی، طراحی کاربردی، ساخت و تولید)

ضمن تبریک قبولی در دوره کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ همانگونه که اطلاع دارید در دفترچه کنکور  زمینه های تخصصی در گرایش های تبدیل انرژی، طراحی کاربردی و ساخت و تولید حذف شده است. از آنجا که دروس ارائه شده توسط اساتید در این دانشکده متنوع، با ظرفیت های مشخص و متناسب با زمینه های تخصصی این گرایش ها می باشد به منظور هماهنگی بیشتر و برنامه ریزی بین دروسی که شما عزیزان می بایست طی دوره تحصیلی اخذ نمائید و زمینه های تحقیقاتی اساتید که عنوان پروژه های پایانی شما را تعریف می کنند، مقرر است مطابق توضیحاتی که در دفترچه کنکور به اطلاع کلیه داوطلبان رسانده شد، هر دانشجو زمینه تخصصی خود را متناسب با علاقه خود انتخاب نماید تا دروس اخذ شده در دوره از یک زمینه خاص باشد. دانشکده نیز با توجه به اولویت های انتخابی توسط شما عزیزان و رتبه های کسب شده در کنکور سراسری محور تخصصی دانشجویان را اعلام می نماید. خواهشمند است فرم پیوست (بر اساس گرایش مربوطه را) تکمیل نموده و روز ثبت نام حضوری به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده مستقر در محل تحویل مدارک ثبت نام، تحویل نمایید. چنانچه در روز ثبت نام فرم خود را تحویل ندهید دانشکده راساً محور تخصصی را برای شما را انتخاب می نماید و قابل تغییر نیز نمی باشد.
تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک
دفعات مشاهده: 1766 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 995 queries by yektaweb 3455