:: نشست فرهنگی اساتید / نقش علمی و فرهنگی اساتید... / 19 آذر 1397
:: کارگاه یک روزه اساتید مشاور دانشجویان کارشناسی ورودی 1397 / 1 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) / 1 آذر 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / جامعه مدنی در سیره نبوی(ص) / 28 آبان 1397

:: تمدید مجدد مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دوره دکتری سال 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۹ |

تمدید مجدد مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دوره دکتری سال ۹۶

به اطلاع می رساند به درخواست متقاضیان مهلت ثبت نام ورود به مقطع دکتری (بدون آزمون استعدادهای درخشان ) سال ۹۷-۹۶ دانشگاه علم و صنعت ایران، مجدد تا تاریخ یکشنبه ۱۳۹۶/۲/۲۴ تمدید شد.  ثبت نام به صورت غیر حضوری از طریق آدرس : https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام می گردد.

(دانشکده فیزیک و دانشکده راه آهن (ماشین های ریلی) دانشکده صنایع (تجارت الکترونیک) به جدول پذیرش اضافه شد).

خلاصه آیین نامه و شرایط پذیرش دانشجو دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان سال تحصیلی ۹۷-۹۶

دفعات مشاهده: 1617 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3795