ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: فرمت تایپ سمینار و پایان نامه ویژه دانشجویان پردیس دانشگاهی
:: برنامه زمانبندی ارائه سمینار دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
شهریه ورودی های جدید (سال 96)

شهریه ورودی های 96

ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: جشن دانش آموختگان پردیس دانشگاهی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۷ |

جشن دانش آموختگان پردیس دانشگاهی برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن دانش آموختگان دانشگاه طی سه روز و به تفکیک دانشکده ها برگزار گردید.

جشن دانش آموختگان ویژه پردیس دانشگاهی روز پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با حضور خانواده های آنها در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.  پذیرش مهمانان، پذیرایی اولیه، اهداء تندیس فارغ التحصیلی، دریافت لباس دانش ­آموختگی، دیدار و گفتگو با دوستان و هم دوره­ ای ها، امکان انداختن عکس های شخصی به صورت آزاد، برنامه ­های متنوع و جذاب همچون سخنرانی، برنامه های هنری، پخش کلیپ، قرائت سوگندنامه، گرفتن عکس دسته­ جمعی دانشکده ­ای، مراسم نورافشانی و پرواز بادکنک­ها مقابل سردر اصلی و صرف شام از برنامه هایی بود که پیش بینی شده بود و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 4579 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.212 seconds with 1111 queries by yektaweb 3465