[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: نشست فرهنگی اساتید به مناسبت ماه رمضان همراه با صرف افطار / خرداد 1396
:: طرح تقدیر و تشویق فرزندان روز اولی اساتید و کارکنان دانشگاه / خرداد1396
:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی مواد و متالورژی 96

:: قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر سال 1393 دوره های روزانه و نوبت دوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

۱- برای انتخاب واحد (درس پایان نامه) در نیمسال دوم ۹۵ (نیمسال ششم تحصیلی) از روز یکشنبه مورخ ۹۵/۱۱/۱۷ لغایت روز چهارشنبه ۹۵/۱۱/۲۰ به قسمت عملیات ترمیم، جهت ثبت نام مراجعه نمایید.

۲- دانشجویانی که تا پایان فروردین ماه ۹۶ دفاع می نمایند، نیاز به انتخاب واحد درس پایان نامه در نیمسال دوم ۹۵ (نیمسال ششم تحصیلی) ندارند.

۳- دانشجویان دوره روزانه توجه داشته باشند که در صورت ثبت نام در نیمسال ششم تحصیلی، مطابق مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همراه با پرداخت شهریه خواهد بود.

تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دفعات مشاهده: 1239 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.191 seconds with 959 queries by yektaweb 3375