:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی تکمیل ظرفیت مقطع دکتری ۹۵ مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۵ |

قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی تکمیل ظرفیت مقطع دکتری ۹۵ مهندسی مکانیک

از داوطلبان گرامی که مدارک خود را روی سایت گلستان بارگذاری نموده اند، تقاضا می شود مدارک را روز شنبه مورخ ۹۵/۱۰/۱۱ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ به دفتر تحصیلات تکمیلی واقع در طبقه سوم دانشکده مهندسی مکانیک تحویل نمایند. زمان مصاحبه ساعت ۱۳ می باشد.

مدارک لازم جهت ارائه در روز مصاحبه:

1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده (دریافت فرم)
  2. اصل کارت ملی و یا شناسنامه و تصویر آن
  3. کلیه مستندات فعالیت های پژوهشی* (مقالات، کتب، اختراعات و ...)
  4. اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن به همراه ریز نمرات (در صورتی که مدرک، کارشناسی ناپیوسته باشد ارائه اصل مدرک کاردانی نیز الزامی می باشد)
  5. اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن به همراه ریز نمرات (گواهی معدل برای دانشجویان ترم آخر کارشناسی ارشد)
  6. اصل مدرک زبان و تصویر آن
  7. سوابق تدریس
  8. تصویر پرداخت الکترونیکی هزینه مصاحبه  یا اصل فیش واریزی
  9. گواهی معتبر مبنی بر داشتن شرایط استفاده از سهمیه قبول شده (ویژه مربیان، رزمندگان و ایثارگران)

* در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر الزامیست:

* صفحه اول مقالات ژورنال که به چاپ نهایی رسیده و دارای شماره جلد و شماره صفحه باشند ( در صورت پذیرش نهایی، نامه پذیرش الزامیست)