ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: فرمت تایپ سمینار و پایان نامه ویژه دانشجویان پردیس دانشگاهی
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: قابل توجه دانشجویان ورودی مهر 92 و بهمن 91 دانشکده کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۸/۲۰ |

قابل توجه دانشجویان رشته های شبکه های کامپیوتری و هوش مصنوعی ورودی مهر92 و بهمن 91

زمان ارائه شفاهی سمینار رشته مهندسی فناوری اطلاعات – شبکه های کامپیوتری  ورودی مهر 92 و دانشجویان رشته شبکه های کامپیوتری و رشته هوش مصنوعی  ورودی بهمن 91 ( که سمینار خود را ارائه نداده اند) روز چهارشنبه مورخ 28/08/93 می باشد. دانشجویان ورودیهای مهر 92 و بهمن 91 رشته شبکه های کامپیوتری می بایست گزارش سمینار خود را در قالب فرمت مقاله دو ستونی در 14 صفحه ( مانند کنفرانس  انجمن کامپیوتر) تا تاریخ 25/08/93 به سرکار خانم کریمی (تحصیلات تکمیلی  دانشکده ) تحویل نمایند.

دانشجویان رشته هوش مصنوعی ورودی بهمن 91 گزارشهای سمینار خود را تا تاریخ  25/08/93 به خانم کریمی به آدرس ایمیل karimi@iust.ac.it نمایند.

برنامه ارائه سمینارها و داوران متعاقبا اعلام می گردد.

امور آموزش پردیس دانشگاهی

20/08/93

دفعات مشاهده: 2508 بار   |   دفعات چاپ: 570 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA