:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
:: اطلاعیه تکمیلی شماره 1: ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 97
:: اطلاعیه ثبت نام ورودیهای مهر 97 کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: مراحل صدور ریز نمران تأیید شده ::

مراحل صدور ریز نمران تأییدشده (قابل ترجمه)

1- دانشجو فرم تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویی، تسویه حساب با آموزش‌های آزاد (مخصوص دوره‌های شبانه و نیمه‌حضوری و دارندگان واحد جبرانی) و نامه‌ی اعلام واحدها جهت پرداخت هزینه‌ی آموزش رایگان (مخصوص دوره های روزانه) را از تحصیلات تکمیلی دانشگاه دریافت می‌کند.

2- پس از انجام تسویه حساب‌های بند 1، ریز نمرات تأییدشده برای دانشجو صادر می‌شود.

یادآوری:

1- برای تحویل ریز نمرات تأییدشده، دانشنامه مقطع قبلی دانشجو نیز باید ارائه شود.

2- تنها نمراتی در ریز نمرات درج می‌شود که به تأیید نهایی رسیده باشد.

3- ریز نمرات برای ترجمه‌ی رسمی باید حتماً به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز رسانده شود.

دفعات مشاهده: 10746 بار   |   دفعات چاپ: 1205 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 181 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754