:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
:: اطلاعیه تکمیلی شماره 1: ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 97
:: اطلاعیه ثبت نام ورودیهای مهر 97 کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: مراحل صدور مجوز دفاع از رساله دانشجویان دکتری ::

مراحل صدور مجوز دفاع از رساله دانشجویان دکتری

۱- دانشجو فرم مجوز دفاع را از آموزش دانشکده دریافت می‌کند و پس از هماهنگی با دانشکده و استادان مربوط، فرم را تکمیل می‌نماید.

۲- دانشجو فرم تکمیل و تأییدشده توسط آموزش دانشکده را برای تأیید نهایی به تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل می‌دهد.

۳- مجوز تأییدشده برای تحویل به دانشکده به دانشجو بازگردانده می‌شود.

یادآوری:

۱- دانشجویان دکترا حداقل ۱۶ روز پیش از دفاع باید فرم مجوز را برای تأیید نهایی به تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل دهند.

۲- برای تحویل فرم مجوز به تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت تأیید نهایی، مراجعه دانشجو الزامی است.

دفعات مشاهده: 7118 بار   |   دفعات چاپ: 1070 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 208 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754